Regnskapsføring

Presis ars AS tilbyr en lang rekke tjenester og fleksible løsninger innen regnskapsføring. Vi betjener kunder i mange forskjellige bransjer, og vi kan skreddersy løsninger for din virksomhet.

 

Tradisjonell regnskapsføring

Tradisjonell regnskapsføring består av manuelle føringer og oppbevaring av papirbilag i permer. Enkelte bedrifter velger fremdeles denne måten å føre regnskap på, og vi leverer også denne tjenesten til kunder som ønsker det.

Online regnskap

Papirløst regnskap er effektiv regnskapsføring for både bedrift og regnskapsfører. Vi leverer programvare som gjør at regnskap på nett blir enkelt, og skreddersydd etter ditt budsjett og behov. Regnskapsføring på nett gjør det mulig å administrere og overvåke selskapets økonomi hvor som helst, når som helst. De manuelle arbeidsfasene blir automatiserte, som gjør at prosessene i økonomistyringen blir mye mer effektive.

Det finnes en rekke gode webbaserte regnskapsprogram, som underletter jobben både for bedriften og regnskapsfører. I dag jobber vi i blant annet Visma Business, Tripletex og Visma eAccounting, og har god kompetanse på disse.

Skybasert regnskapsføring

Den største andelen av våre kunder benytter seg av vårt skybaserte system. Skybaserte regnskapsprogram gjør regnskapet sømløst, og lar deg automatisere en rekke oppgaver.

Fordeler ved et skybasert regnskapsprogram

Det finnes en rekke fordeler ved å velge et skybasert regnskapsprogram. Blant annet har du tilgang på regnskapet ditt når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst plattform. Dine data er trygge i skyen, og alt ligger lagret. Skybasert regnskapsføring gjør det også enklere å dele på jobben. Ved å ha alt samlet i ett program, er det enkelt å dele arbeidet med regnskapsfører. Du kan gjøre noe selv, og la oss gjøre resten - eller la oss gjøre alt.

Regnskapet på mobil

Med en skybasert tjeneste kan du enkelt sende elektroniske reiseregninger, få lønnsslippen rett på mobilen, godkjenne fakturaer og ha full kontroll på regnskapet fra PC, mobil eller nettbrett.