Selskapsetablering

Mange opplever etablering av selskap som en både tidkrevende og komplisert prosess. For å opprette et selskap i Norge, forutsetter det at du kjenner til gjeldende lovverk og særskilte krav til dokumentasjon for den aktuelle selskapsform. Her er det fort gjort at uerfarne gründere mister oversikten i den allerede krevende etableringsfasen.

 

Hjelp til stiftelse av selskap


Går du med planer om å starte eget selskap? Da kan det være en fordel å oppsøke et regnskapsbyrå med gode rutiner og kompetanse på området. Presis ars AS har ekspertise innen selskapsetablering og bedriftsøkonomi forøvrig. Vi kjenner til alle kravene som stilles og hjelper deg på vei mot en enkel og rask stiftelse av ditt selskap.

 

Hvorfor velge Presis ars AS


Våre løsningsorienterte og kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg fra A til Å, uansett om du skal starte aksjeselskap (AS), ansvarlig selskap (ANS og DA) eller enkeltpersonforetak (ENK). Vår ekspertise betyr reduserte kostnader for deg og frigjøring av tid slik at du kan fokusere på selskapets egen kjernevirksomhet.

Hos oss kan du være sikker på at stiftelsen gjennomføres i overensstemmelse med reglementet og unngå forsinkelser i oppstartsprosessen. La oss bistå deg i etableringsfasen, slik at du kan konsentrere deg om å legge til rette for en lønnsom fremtid for ditt selskap.