Direkte tilgang til våre systemer

Presis ars AS tilbyr en rekke online tjenester med direkte tilgang. Du kan velge å benytte deg av noen få moduler og ta deg av resten selv, eller du kan utføre alt via våre systemer. Våre online tjenester er sofistikerte, sikre og kan spesialtilpasses akkurat etter dine behov.

 

Online regnskap

Papirløst regnskap er effektiv regnskapsføring for både bedrift og regnskapsfører. Presis ars AS bruker programvare som gjør at regnskap på nett blir enkelt, i tillegg til at det blir skreddersydd etter ditt budsjett og behov. Ved å velge regnskapsføring på nett, er det mulig å administrere og overvåke selskapets økonomi hvor som helst og når som helst. Fordi de manuelle arbeidsfasene blir automatiserte, blir prosessene i økonomistyringen mye mer effektive og kan derfor være besparende for din bedrift. Den totale løsningen og full integrasjon av online regnskap gjennom oss, er et premium produkt og er optimal for større bedrifter med en større mengde inn- og utgående fakturaer.

Det finnes en rekke gode skybaserte regnskapsprogram som strømlinjeformer jobben både for bedriften og regnskapsfører. I dag jobber vi i blant annet Visma Business, Tripletex og Visma eAccounting, og har god kompetanse på disse.