Bedriftsrådgivning innen etablering av virksomhet

Skal du etablere selskap? Det er viktig å velge rett selskapsform og få skrevet riktige vedtekter for selskapet fra start. Bedriftsrådgivning er et av våre spesialfelt. Når man skal etablere selskap for første gang kan det virke uoversiktlig og komplisert. Du kan heldigvis spare deg for mye frustrasjon ved å oppsøke en kompetent og profesjonell bedriftsrådgiver. Presis ars AS kan bistå med å skape overblikk og konkrete handlingsplaner for din bedrift.

Solid kompetanse og erfaring

Hos Presis ars AS har vi lang erfaring og solid kompetanse innen regnskap og bedriftsetablering. Du kan derfor være trygg på at bistanden du får av oss er basert på god bransjekunnskap. Vi bistår deg med veiledning i oppstartsprosessen samt videre bedriftsrådgivning og formulering av klare strategier.

Presis ars AS kan bistå med en rekke tjenester i relasjon til selskapsetableringen. Vi tilbyr rådgivning om blant annet:

Bedriftsrådgivning på dine premisser

Felles for alle våre regnskaps- og rådgivningsaktiviteter er at vi tar utgangspunkt i kundens visjoner, ønsker og budsjett. Vi er opptatt av å skape et godt samarbeid der kundens behov er møtt.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi best kan hjelpe deg i etableringsfasen.