Om oss

Hvem er vi?

Presis ars AS er et autorisert regnskapskontor, som med våre ni ansatte har bistått små og store bedrifter i nærmere 20 år. Vi har seks regnskapsmedarbeidere samt tre autoriserte regnskapsførere, og holder til på Nesoddtangen.

Vår kjernevirksomhet består av regnskapsføring, lønnskjøring, rapportering, budsjettering og økonomistyring for bedrifter som ønsker å sette bort hele eller deler av regnskapsfunksjonen til ekstern regnskapsfører. Løsningene vi tilbyr kan tilpasses alle behov; alt fra enkeltmannsforetak og mellomstore bedrifter, til store aksjeselskaper. Presis ars AS bistår kunder innen alle bransjer i hele Norge, og kan skreddersy regnskapsførertjenester helt etter deres behov med online eller skybaserte tjenester.


Hvorfor velge Presis ars AS

Hos Presis Ars jobber vi tett med våre kunder for å kunne tilby de beste løsningene. Våre skybaserte tjenester kan lett integreres med kundens eget system. Vi er "hands on" til enhver tid, er meget fleksible og strekker oss langt for å skreddersy våre produkter for å imøtekomme kundens behov. For dem som skulle trenge det, har vi også et samarbeid med utviklere som kan sette opp systemene for våre kunder.

Vi er lett tilgjengelig slik at eksisterende og potensielle kunder kan komme innom for en rask prat etter behov. Presis ars AS tilbyr en rekke tjenester til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss for spørsmål vedrørende våre tjenester og priser.

Vårt mål er å ha fornøyde kunder som synes samarbeidet er både verdifullt og hyggelig. Vi forstår deres behov, og gjør alt vi kan for at de skal føle seg trygge på at de får den beste hjelpen de kan få.

 

Våre Ansatte

Huma Saboor
Rønnaug Øien
Vibeke Strøm
Roger Skarsvåg
Mona Rudi Agnor
Nina Slang

Benedikte Woll

Christin Tjølsen

Daglig leder, statsautorisert regnskapsfører mob: 9599 3444
Avdelingsleder og regnskapsfører mob: 970 21 664
Regnskapsfører mob: 480 78 150
Statsautorisert regnskapsfører mob: 416 89 099
Regnskapsfører mob: 901 28 528

Statsautorisert regnskapsfører mob: 416 55 735
Statsautorisert regnskapsfører mob: 911 00 785

Regnskapsfører mob: 918 45 834

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan bistå deg og din bedrift.